Журналісти “Медіапростір Україна” відвідали Львів

Журналісти “Медіапростір Україна” відвідали Львів

Протягом трьох днів вдалося поспілкуватися із львівянами та гостями міста. Побувати у міській ратуші, піднятися на вежу, обійти храми та місцеві пам'ятки. Попереду — підготовка матеріалів для Луганщини.

"Для мене поїздка до Львова справила тільки позитивні враження, - поділилася відеооператор проекту Марія Каньшина, - По-перше, для мене це стало чудовою можливістю набратися нового досвіду в операторстві. А по-друге, мені завжди хотілося побачити культуру старовинного міста. Краса Львова підкорила мене: від архітектури краю до дрібних деталей декору міста. Це все мене надихало братися за камеру і знімати культурну спадщину. І люди тут здалися мені приємними. Чи не відчувалося будь-якого негативу і провели ми ці дні в добродушному позитивному оточенні. Можна сказати, я поєднала приємне з корисним".

"Я вважаю, що саме такі поїздки і єднають Україну”, - зазначив фотограф проекту Олександр Акечі.

“Цей проект дійсно чудово поєднав і можливість побачити нові місця української культури, і можливість розширити свій досвіт молодим журналістам”, - поділилася голова організації Тетяна Вергун, - попереду — підписання меморандуму для встановлення більш тісних відносин з медіа Львівщини.

Поїздку організовано в рамках проекту “Культурна спадщина Львівщини”, що реалізується підтримки Луганської обласної державної адміністрації.

Схожі статті:

ПублікаціїТуристичний Львів: культурна спадщина

ПублікаціїМузеї Львова: що рекомендуємо відвідати

ПублікаціїЛьвів — місто 100 церков

ТВ 561 просмотр