Запрошуємо на конференцію "Медійний простір Луганщини"

Запрошуємо на конференцію "Медійний простір Луганщини"

Запрошуємо Вас взяти участь у заключній частині конференці «Медійний простір Луганщини: стан, проблеми, перспективи”, що відбудеться на базі платформи ZOOM 16 липня 2020 року о 11.00.

Просимо також інформаційно підтримати захід. У програмі обговорення перспектив роботи медіа у Луганській область, проєктів, що необхідні для розвитку роботи редакцій місцевих медіа.

Для тих, хто не брав участь у перших двух частинах конференції, просимо зареєструватисяза посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1Bglm5dxKu6AEeVf-MU952qh6WBhLpFWlk55aOcBt10E

Захід організовано в межах проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією «Медіапростір Україна» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

 

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку