ЗМІ Луганщини обмінювались досвідом

ЗМІ Луганщини обмінювались досвідом

В межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці» відбувся ворк-шоп для представників місцевих медіа Луганської області “Формати інтернет-видань”.

В ході проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці» передбачена підготовка інформаційних матеріалів журналістами для місцевих новинних інтернет-ресурсів про громадську діяльність за напрямом покращення громадської безпеки, висвітлення життя вразливих груп населення та можливості допомоги їм.

Для кращого висвітлення цих тем, а також встановлення більш тісних відносин ЗМІ та ГО, запланована серія ворк-шопів за участю представників та представниць громадських організацій та медіа.

В ході перешого заходу журналісти обмінювались досвідом щодо оформлення нових форматів медійних матеріалів для інтернет-ресурсів. Обговорили свої можливості щодо підготовки нових форматів, зацікавленість та сприймання нових форматів аудиторією.

В ході наступних ворк-шопів буде розглянуто питання гендерної рівності, толерантноі журналстики, інклюзивного суспільства.

“Ми запрошуємо громадських активістів та активісток, які планують більш активно співпрацювати з місцевими медіа, та хочуть покращити свій вплив у громадах, доєднуватися до проєкту та брати участь у ворк-шопах, - зазначила Тетяна Вергун, голова організації, - Завдяки зустрічам у межах ворк-шопів журанілсти зможуть краще сфокусувати свої матеріали у даних тематиках, а також активісти разом з медіа швидше навчаться та запланують свої медіані “хвилі” та медійні кампанії”.

Для участі у проєкті потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X9KKfDYZSAHGuBEpGG2tr5tVDPc7lc-41uui744MuHY/. Усі зареєстровані отримають запрошення на свою електронну адресу.

Захід відбувся у межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці», що реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Схожі статті:

НовиниПредставники та представниці громадськості та місцевих ЗМІ Луганщини запланували плідну співпрацю

НовиниЗапрошуємо на воркшоп "Розвиток суспільства та гендерна рівність"

НовиниВідбувся воркшоп "Інклюзивне суспільство.Луганщина"