Представники та представниці громадськості та місцевих ЗМІ Луганщини запланували плідну співпрацю

Представники та представниці громадськості та місцевих ЗМІ Луганщини запланували плідну співпрацю

Презентація проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці» об’єднала представників та представниць громадських організацій та місцевих медіа Луганської області. Зустріч відбулася онлайн на платформі ZOOM.

Проєктом «НГО та медіа: новий формат співпраці» передбачена підготовка інформаційних матеріалів журналістами для місцевих новинних інтернет-ресурсів про громадську діяльність за напрямом покращення громадської безпеки, висвітлення життя вразливих груп населення та можливості допомоги їм.

Для кращого висвітлення цих тем, а також для налагодження ефективної взаємодії із ЗМІ та ГО, буде проведено навчальні тренінги за участю представників та представниць громадських організацій та медіа. Під час навчання розглядатимуться питання гендерної рівності, засади толерантної журналістики та ключові принципи побудови інклюзивного суспільства.

«Ми запрошуємо громадських активістів, які планують активніше співпрацювати з місцевими медіа та хочуть покращити свій вплив у громадах, доєднатися до проєкту та брати участь у тренінгах», – зазначила Тетяна Вергун, голова організації. – Завдяки зустрічам під час навчання журналісти зможуть краще сфокусувати свої матеріали у цих тематиках, а також активісти разом із медіа швидше навчаться та запланують свої медійні «хвилі» та медійні кампанії».

Для участі у проєкті потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X9KKfDYZSAHGuBEpGG2tr5tVDPc7lc-41uui744MuHY/.

Усі зареєстровані учасники та учасниці отримають запрошення на свою електронну пошту.

Захід відбувся у межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці», що реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку