Журналісти та громадськість навчалися роботі з Google-формами

Журналісти та громадськість навчалися роботі з Google-формами

18 червня відбувся другий воркшоп серії «Віртуальна редакція». В заході взяли участь журналісти та громадські активісти Луганщини.

На початку зустрічі обговорили можливості та труднощі роботи з Google-формами. В ході заходу учасники ознайомились з можливостями анкет, створених на Google-платформі, навчились створювати анкети. Журналісти розповіли, як вони користуються можливостями опитувань, а громадські активісти поділилися, як використовують в роботі Google-документи.

«Як громадська організація ми часто працюємо з Google-документами, але частіше – для швидшої комунікації. Та дуже корисно було дізнатися, що, окрім отримання статистичних даних при зборі інформації, можлива ще й функція оцінювання відповідей, що є дуже корисним в нашій роботі. Дякую за воркшоп», – поділилася Тетяна Притула, представниця ГО «Генерація ЮА».
«Google-документ є невід'ємним і необхідним інструментом роботи. Допомогає швидко та якісно налаштовувати інформативну роботу та комунікації між усіма учасниками громадської діяльності», –доповнив громадський активіст Степан Золотар.

Серія воркшопів «Віртуальна редакція» продовжиться до 16 липня. Долучитися до роботи можна, зареєструвавшись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNx1Wvx0fsx4Og2RgLYsN6WJl2w7pTwybRrKgR4gydW390sA/viewform

Захід організовано в межах проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією «Медіапростір Україна» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку