Журналісти Луганщини обговорили інтернет-ресурси для розвитку

Журналісти Луганщини обговорили інтернет-ресурси для розвитку

20 серпня відбулася зустріч в рамках дискусійної платформи “Медіапростір-онлайн”. Тема заходу “Можливості для журналістів”.

В ході зустрічі ознайомились з роботою організацій журналістів та їх інтернет-сайтами, з інформацією про навчання, конкурси, гранти, та також з роботою платформ громадського сектору та міжнародних організацій.

Обговорили моменти з реалізації інформаційних та соціальних проектів за грантової підтримки. “Труднощі, які виникають зараз, це звітування. Хотілось би прослухати семінар щодо звітування”, — зазначила Юлія Огданська, редактор газети “Новини Сватівщини”.

Також журналісти звернули увагу на недостатність експертів щодо тематики євроінтеграції. Для чого заплановано звернутись до всеукранських журналістських організацій.

Дискусійна платформа “Медіапростір-онлайн” була створена в межах проекту “Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області "Медіапростір-онлайн" на базі платформи ZOOM”, та продовжує працювати у робочому режимі.

Для бажаючих підключитися до конференцій, потрібно надіслати контактні дані (ПІБ, телефон, E-mail) на електронну адресу: mediaprostir-ukr@ukr.net з темою листа “Медіапростір-онлайн”.

Перспективний план роботи дискусійної платформи “Медіапростір-онлайн”.

 

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку