Запрошуємо на презентацію проєкту

Запрошуємо на презентацію проєкту

Запрошуємо представників та представниць громадських організацій та місцевих медіа Сватівського та Сєвєродонецького районів Луганської області на презентацію проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці», що відбудеться онлайн на платформі ZOOM уже 15 липня 2021 року о 11:00.

Шановні колеги та колежанки!

Громадська організація «Медіапростір Україна» запрошує до співпраці громадські організації, які працюють на території Луганської області та місцеві новинні інтернет-ресурси у проєкті «НГО та медіа: новий формат співпраці». Проєктом передбачена підготовка інформаційних матеріалів журналістами для місцевих новинних інтернет-ресурсів про громадську діяльність за напрямом покращення громадської безпеки, висвітлення життя вразливих груп населення та можливості допомоги їм.

Для кращого висвітлення цих тем пропонуємо долучитися до обговорення представників та представниць громадських організацій.

Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X9KKfDYZSAHGuBEpGG2tr5tVDPc7lc-41uui744MuHY/

Після реєстрації ви отримаєте запрошення на свою електронну адресу.

Захід відбудеться у межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці», що реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку