Ворк-шоп "Толерантність та гендерна рівність в журналістських матеріалах

Ворк-шоп "Толерантність та гендерна рівність в журналістських матеріалах

Запрошуємо вас на ворк-шоп для журналістської спільноти та громадськості Луганської області "Толерантність та гендерна рівність в журналістських матеріалах”.

Захід відбуватиметься в межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці», в ході якого передбачена підготовка інформаційних матеріалів журналістами для місцевих новинних інтернет-ресурсів. Для кращого висвітлення цих тем, а також встановлення більш тісних відносин ЗМІ та ГО, запрошємо взяти участь активістів/ок громадських організацій.

Захід відбудеться 20 серпня онлайн з допомогою платформи ZOOM. Початок о 10.00.

Для участі у проєкті необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X9KKfDYZSAHGuBEpGG2tr5tVDPc7lc-41uui744MuHY/

А також заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCLHtmK72fPDGPF048vMXvBRIMOaaCbApc9WlrzS0V6QVWgg/viewform

Ведуча ворк-шопу: Ольга Чернишова, комунікативний та адвокаційний консультант ООН Жінки. Досвід взаємодії ГО, міжнародних організацій та ЗМІ, досвід роботи у сіспільно-політичній журналістиці.

Для довідки:

Проєкт «НГО та медіа: новий формат співпраці» реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

 


 

Схожі статті:

ПублікаціїГромадськість обговорила роботу з попередження насильства на Луганщині

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині