Вивчення нових стратегій для місцевої журналістики!

Тренінг - 4 дні англійською мовою.

Як незалежна журналістика може виконувати свої функції демократії і бути прибутковою при зміні технічних і соціальних умов? Як ми можемо використовувати цифрові медіа для кращої журналістики? Як ми можемо підвищити обізнаність про цінність журналістики? Які бізнес-моделі існують для регіональної якісної журналістики? А що потрібно для того, щоб журналісти стали відповідними учасниками цифрового середовища? Ось деякі з питань, що лежать в основі ініціативи інновацій місцевої журналістики.

 

Метою цього інноваційного семінару, організованого відомими міжнародними експертами в галузі журналістики, є визначення конкретних стратегій для фінансування, виробництва та маркетингу журналістики. Програма складається з теоретичних матеріалів, спільних обговорень і практичних занять з ключових компетенцій і проблем, пов'язаних з журналістикою в 21 столітті.
Робоча мова цього 4-денного семінару англійською мовою. Організатори будуть охоплювати подорожі, проживання та харчування під час семінарів.
Хто може подати заявку?
Програма стосується молодих українських лідерів (20-32 роки), які працюють як місцеві журналісти, блогери або вчені / студенти журналістики в університетах. Вони повинні бути захоплені своєю роллю в демократичному процесі і активно зацікавлені в майбутньому журналістики. Необхідно володіти англійською мовою. Учасникам необхідно забезпечити себе на весь час проведення обох семінарів.

Хто є організаторами?
Семінар організований Інститутом медіа та комунікаційної політики gGmbH та elda - європейським керівництвом та дебатною академією (http://bit.ly/2s6uoed). Фінансування здійснюється Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.

Витрати?
Організатори будуть охоплювати подорожі, проживання та харчування під час семінару.

Як застосовувати?
Щоб подати заявку, заповніть цю онлайн-заявку не пізніше 01 лютого 2019 року.

Схожі статті:

НовиниАктивісті Луганщини і Донеччини навчались роботі з медіа

НовиниНавчання за проєктом «Створення інтерактивної відеостудії ProBusiness Studio: чути, бачити, змінювати»

ПублікаціїГромадськість обговорила питання освіти на Луганщині

ТВ 498 просмотрів