Відбувся воркшоп "Розвиток суспільства та гендерна рівність"

Відбувся воркшоп "Розвиток суспільства та гендерна рівність"

Воркшоп “Розвиток суспільства та гендерна рівність” відбувся для журналістської спільноти та громадськості Луганської області в межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці».

Захід провела Анна Мягких, юристка, кандидатка юридичних наук, тренерка, голова ГО “Гендерний клуб Дніпро”, сертифікована тренерка з медіаграмотності, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, сексуальної освіти молоді.

В ході воркшопу журналісти ознайомились з гендерним портретом України щодо присутності жінок та чоловіків в місцевих радих, керівництві ОТГ, серед сільськіх та селищних голів,тощо, а також із основними поняттями з гендерної рівності та законодавством щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок.

Проєктом передбачена підготовка інформаційних матеріалів журналістами для місцевих новинних інтернет-ресурсів. Для кращого висвітлення тем, а також встановлення більш тісних відносин ЗМІ та ГО, організатори запрошують до участі в воркшопах активістів/ок громадських організацій.

Для участі у проєкті необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X9KKfDYZSAHGuBEpGG2tr5tVDPc7lc-41uui744MuHY/

Для довідки:

Проєкт «НГО та медіа: новий формат співпраці» реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Схожі статті:

НовиниВідбулась презентація брошури «У разі надзвичайної ситуації або війни»

НовиниВідбулися громадські обговорення Плану заходів Національної стратегії безбар’єрності

НовиниМрії про Україну