В Україні запрацювала веб-платформа для людей з інвалідністю IncNet

В Україні запрацювала веб-платформа для людей з інвалідністю IncNet

IncNet - веб-платформа для координації роботи соціальних інституцій, благодійних установ, волонтерів, меценатів для адресного надання благодійної допомоги особам, які опинилися в важких життєвих обставинах, в першу чергу особам з інвалідністю.

На сайті можна ознайомитись з новинами у розвитку інклюзивного суспільства, потребами та проблемами, можливостями для розвитку.

Також можна подати заявку на отримання допомоги, або запропонувати свою допомогу людям з інвалідністю або організаціям. В тому числі, можна запропонувати волонтерську допомогу.

На платформі є можливість ознайомитись з інклюзивними радниками, які на сьогодні працюють у Луганській, Донецькій та Запорізьській областях. Зараз мережа нараховує 27 осіб. Кожна людина - це член/членкиня певної громадської організації, що переймається проблемами інклюзії у суспільстві та робить свій відповідний внесок в розбудову інклюзивного суспільства. 
А сама людина, Інклюзивний громадський радник (далі скорочено - ІГР), член мережі ІГР/Inclusive Public Advisor - має певні компетенції та цінності, робить свій внесок в розбудови інклюзивного суспільства. Про що саме йдеться, по тексту нижче.
Мережа - це координовані збори представників поки 26 НДО, робота радників суто волонтерська і не оплачується.
 

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку