Відкритий конкурс на проведення ворк-шопів для журналістів Луганської області

Відкритий конкурс на проведення ворк-шопів для журналістів Луганської області

Конкурс на проведення ворк-шопів для журналістської спільноти Луганської області в рамках реалізації проєкту «НГО та МЕДІА: новий формат співпраці».

Інформація про замовника
Громадська організація «Медіапростір Україна» є неприбутковою, неполітичною організацією, яка об’єднує представників ЗМІ, осіб, що цікавляться діяльністю ЗМІ та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку журналістів, редакторів, громадських активістів, а також представників бізнесу.
Організацію створеною на основі єдності інтересів для спільної реалізації своїх прав.
Головна мета — сприяння поширенню знань та підвищення соціально-правової культури, здійснення діяльності, спрямованої на підтримку демократичних процесів, вивчення проблем суспільних інституцій, сприяння розвитку незалежної преси.
Інформація про проєкт:
В ході проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці» передбачена підготовка інформаційних матеріалів журналістами для місцевих новинних інтернет-ресурсів про громадську діяльність за напрямом покращення громадської безпеки, висвітлення життя вразливих груп населення та можливості допомоги їм.
Для кращого висвітлення цих тем, а також встановлення більш тісних відносин ЗМІ та ГО, запланована серія ворк-шопів за участю представників та представниць громадських організацій та медіа.
В ході ворк-шопів буде розглянуто питання гендерної рівності, толерантноі журналстики, інклюзивного суспільства.
Проєкт «НГО та медіа: новий формат співпраці» реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
Конкурсна пропозиція повинна бути адресована ГО «Медіапростір Україна»  не пізніше  20:00  04.08.2021. 
Період надання послуги:
З 05.08.2021 до 05.09.2021
Тематика ворк-шопів:
1. “Розвиток суспільства та гендерна рівність”(гендерні окуляри, Резолюція 1325, тематика матеріалів, взаємодія ЗМІ та жіночих організацій).
2. “Толерантна журналістика” (толерантність в медіа, інформаційні кампанії, інформаційні хвилі з кейсами в сфорі толерантності).
3. “Інклюзивне суспільство” (інклюзія в наших громадах, інклзивна освіта, інклюзивне суспільство, взаємодія ГО та ЗМІ).
Технічне завдання: Послуга з проведення ворк-шопів на базі платформи ZOOM. Розробка програми ворк-шопу. Проведення ворк-шопу (формат - онлайн)
Учасники заходів: - Представники та представниці місцевих ЗМІ. - Представники та представниці територіальних громад, громадських організацій. Цільову аудиторію воркшопів забезпечує замовник послуги.
Загальні вимоги для виконавця: - мають досвід організації  та проведення ворк-шопів, тренінгів, не менше 1 року, - офіційно зареєстровані та діють на території України, - не є платниками ПДВ. Цінова пропозиція учасника конкурсу (відомість робіт);
Конкурсна пропозиція повинна бути адресована ГО «Медіапростір Україна»  не пізніше  20:00 04.08.2021 в електронному вигляді на пошту: mediaprostir-ukr@ukr.net. В темі листа позначити «Конкурсна пропозиція на проведення ворк-шопу».
Контакт: Тетяна Вергун, +38(068)8661238, tatyana.vergun@gmail.com

 

Схожі статті:

ПублікаціїГромадськість обговорила питання працевлаштування на Луганщині

Публікації3 грудня Міжнародний День людей з інвалідністю

НовиниАктивісті Луганщини і Донеччини навчались роботі з медіа

ТВ 378 просмотрів