Навчання за проєктом «Створення інтерактивної відеостудії ProBusiness Studio: чути, бачити, змінювати»

Навчання за проєктом «Створення інтерактивної відеостудії ProBusiness Studio: чути, бачити, змінювати»

Громадською організацією «Відкрита економіка» з метою забезпечення пріоритетних потреб малого і середнього бізнесу підконтрольних уряду України територій Донецької та Луганської областей та в окремих районах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря триває реалізація проєкту «Створення інтерактивної відеостудії ProBusiness Studio: чути, бачити, змінювати» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Серед основних завдань — проведення додаткового навчання для залучення фахівців до роботи на платформах і сервісах, що забезпечують якісні трансляцію та відеозапис. Метою занять є підвищення рівня базових знань та вмінь, які необхідні для опанування означеною освітньо-професійною програмою за такими спеціальностями: режисер, оператор та монтажер.

Інтенсив розпочався з серії занять, де учасники мають змогу слухати онлайн лекції з операторської майстерності, режисури монтажу, звукорежисури.

Всі слухачі працюють паралельно з навчанням. Про свій досвід розказує дизайнер Анастасія Кривошеєва:

- Це можливо, тому що план навчання погоджено з огляду на роботу чи інші проєкти. Втім, я вважаю, що в період інтенсивної практичної роботи поєднувати все буде досить важко. Але це можливо.

Нагадаємо, що в регіоні має з'явитися унікальна креативна програма та комбінована дистанційна система, спрямовані на створення майданчику з різноманіттям функціональних можливостей, якими зможуть скористатися підприємці та представники бізнес-спільноти підконтрольних уряду України територій Донецької та Луганської областей та в окремих районах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

Для довідки:

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

P.S. Публікація видана в рамках реалізації проєкту ««Створення інтерактивної відеостудії ProBusiness Studio: чути, бачити, змінювати»», що реалізується в партнерстві з Громадською організацією «Відкрита економіка» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому матеріалі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Програми та Європейського Cоюзу.

Схожі статті:

НовиниАктивісті Луганщини і Донеччини навчались роботі з медіа

НовиниВидання LIGA.net організовує тренінг з монетизації ЗМІ

НовиниТренінг із сучасної STREET-фотографії