На Донеччині підбито підсумки журналістського конкурсу

На Донеччині підбито підсумки журналістського конкурсу

Підбито підсумки конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик громад Донеччини. Про це повідомляє ДонОДА.

Пройшло засідання конкурсної комісії обласного  конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області, що проводиться Донецькою обласною державною адміністрацією починаючи з 2017 року.

Метою Конкурсу є сприяння демократичним змінам через збільшення прихильності мешканців Донецької області до реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади шляхом підвищення обізнаності громадян щодо переваг та здобутків реформи, а також кращих практик, ініціатив й позитивних зрушень у розвитку громад через публікації та телепрограми, розміщені у національних, регіональних та місцевих засобах масової інформації.

На Конкурс приймалися роботи в наступних трьох номінаціях:

«Краща онлайн-публікація» (премія за 1 місце - 9000 грн., за 2 місце – 8000 грн., за 3 місце – 6000 грн.)

«Краща стаття» (премія за 1 місце - 10000 грн., за 2 місце – 9000 грн., за 3 місце – 7000 грн.)

 «Кращий відеоматеріал» (премія за 1 місце - 17000 грн., за 2 місце – 12000 грн., за 3 місце – 9000 грн.).

В поточному році до оцінювання конкурсній комісії представлено 32 заявки, в тому числі в номінації «Краща онлайн-публікація» - 7 од., «Краща стаття» - 11 од., «Кращий відеоматеріал» - 14 од. 

Рішення конкурсної комісії про визначення і відзначення призерів у кожній з номінацій Конкурсу оформляється протоколом. Список призерів готується на підставі рішення конкурсної комісії та затверджується розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації та буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації.

Схожі статті:

НовиниВідкритий конкурс на проведення ворк-шопів для журналістів Луганської області

НовиниПредставники та представниці громадськості та місцевих ЗМІ Луганщини запланували плідну співпрацю