Круглий стіл “Життя без обмежень” відбувся онлайн

Круглий стіл “Життя без обмежень” відбувся онлайн

19 серпня 2021 року на запрошення Програми ООН із відновлення та розбудови миру Голова ГО «Медіапростір Україна» Тетяна Вергун взяла участь у міжрегіональному круглому столі «Життя без обмежень». Захід проводився в межах серії міжрегіональних заходів «Світ без обмежень», що триває в 2021 році в період з 13 по 20 серпня.

Тетяна Вергун презентувала громадськості проєкт “НГО та медіа: новий формат співпраці”, в межах якого журналісти Луганської області готують медіахвилю з іклюзії та вивчають особливості ситуацуії щодо інтеграції людей з інвалідністю до процесів прийняття рішень у Донецькій та Луганській областях.
Мета заходів - розбудова миру через просування ідей інклюзивного та толерантного суспільства у запобіганні конфліктів, виховання толерантності, солідарності, діалогу та взаєморозуміння в середовищі громад Луганської та Донецької областей. Популяризація досягнень організацій людей з інвалідністю та учасників мотиваційних фестивалів та конкурсів за прикладом «Світ без обмежень» та інших заходів, організованих у межах тематичного напряму роботи Програми ООН із відновлення та розбудови миру щодо зміцнення соціальної єдності.
Цільові групи заходу - представники громад Донецької, Луганської та інших областей України із числа громадських організацій, що займаються питаннями інклюзії, закладів соціальної сфери, активної молоді та волонтерів, які працюють в сфері соціальної політики, активістів культурних та освітніх закладів, представників мережі амбасадорів миру, інклюзивних громадських радників, ГІСМАОВК та представників ЗМІ, яких цікавить сфера соціальної політики та роботи з людьми з інвалідністю, створення інклюзивного середовища в громадах, а також активних людей з інвалідністю з інших областей.

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку