8 листопада о 11.00 — обговорення підсумків проєкту “НГО та МЕДІА: новий формат співпраці”

8 листопада о 11.00 — обговорення підсумків проєкту “НГО та МЕДІА: новий формат співпраці”

Запрошуємо представників та представниць громадських організацій та місцевих медіа Луганської області взяти участь в обговоренні підсумків проєкту “НГО та МЕДІА: новий формат співпраці”, яке відбудеться у понеділок, 08 листопада о 11.00.

Обговорення відбудеться у форматі онлайн-конференції на базі платформи ZOOM.

Для участі в обговоренні необхідно зареєструватися за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1X9KKfDYZSAHGuBEpGG2tr5tVDPc7lc-41uui744MuHY/

Тим учасникам, хто брав участь у презентації та воркшопах проєкту, на електронну адресу прийде посилання на ZOOM.

За проєктом журналісти/тки місцевих новинних інтернет-ресурсів готували матеріали про громадську діяльність за напрямом покращення громадської безпеки, висвітлювали життя вразливих груп населення та можливості допомоги їм, готували статті за темами розвитку інклюзивного суспільства, гендерної рівності та толерантності. Всіх, хто цікавиться розвитку суспільства у цих напрямках, пропонуємо доєднатися до обговорення.

Захід відбудеться у межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці», що реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
 

Схожі статті:

НовиниПерспективний план роботи Дискуcійного майданчика “Медіапростір-онлайн”

НовиниВідкритий конкурс на проведення ворк-шопів для журналістів Луганської області

НовиниПредставники та представниці громадськості та місцевих ЗМІ Луганщини запланували плідну співпрацю

ТВ 263 просмотру