Мандрівний Docudays UA на Донеччині

Мандрівний Docudays UA на Донеччині

До Донецької області завітав мандрівний Docudays UA. Про це повідомляє пресслужба ДонОДА.

Перегляд документального фільму «76 днів» відбувся на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру у рамках Мандрівного фестивалю Docudays UA сьогодні, 3 листопада.

Міжнародний кінофестиваль документального кіно про права людини «Докудейз» відбувається щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. Після завершення фестивальної програми з жовтня і до кінця року в регіонах України традиційно відбуваються покази найкращих фільмів у рамках Мандрівного фестивалю. Перегляди документальних стрічок в рамках Docudays UA стали вже гарною традицією для Донеччини.

Тема цьогорічного Мандрівного Docudays UA – «Повне одужання», присвячена праву людини на здоров’я. Студентська молодь Донецької області мала можливість поміркувати про те, як пандемія змінила кожного/кожну з нас, заглибитись в проблеми системи охорони здоров’я, які оголила коронакриза, та спробувати віднайти шляхи до їхнього вирішення.

Поговорили про страхи, соціальну дистанцію, пристосування до нової реальності та на які обмеження прав довелося піти в обмін на охорону здоров’я суспільства. Захід проводився за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА.

Захід проводився з урахуванням всіх протиепідемічних заходів, затверджених кабінетом міністрів України.

Схожі статті:

НовиниУ Сєвєродонецьку відбувся Фестиваль думок

НовиниЛуганський обласний фестиваль «Восток – Схід – West – 2020»

НовиниУ Сєвєродонецьку підвели підсумки фестивалю "Світ без обмежень"

ТВ 325 просмотрів