Луганський обласний фестиваль «Восток – Схід – West – 2020»

Луганський обласний фестиваль «Восток – Схід – West – 2020»

21 січня у Кремінській обласній спеціальній школі відбувся традиційний Луганський обласний фестиваль творчості дітей та молодості з інвалідністю «Восток – Схід – West – 2020». 

Цього року у заході прийняли участь близько 100 талановитих дівчат та хлопців із різних куточків області: учні Сватівської обласної спеціальної школи, Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Рубіжанської обласної спеціальної школи “Кришталик”, Попаснянського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю ”Лелека” та господарі цьогорічого свята учні Кремінської  обласної спеціальної школи.

Так, привітала присутніх заступниця начальника управління молоді та спорту ОДА Євгенія Ратіхіна.

– Обласний фестиваль – це яскравий приклад того, якою важливою є духовність, культура та психологічна підтримка для дітей та молоді з інвалідністю. Приємно бачити палаючі очі учасників. Вони так активно готувались і сьогодні, я впевнена, вразять кожного глядача своїми номерами. Бажаю кожному з вас проявити себе творчо, отримати аплодисменти, та найголовніше – отримати задоволення від свого виступу! – Сказала пані Євгенія.

Учасники підготували для всіх присутніх на святі яскраву та цікаву програму. Вони демонстрували різні напрямки творчості: поезію, вокал, хореографію, театральне мистецтво, авторську пісню.

Нагадаємо, Луганський обласний фестиваль творчості дітей та молодості з інвалідністю «Восток – Схід – West – 2020» є унікальним для області проєктом та проводиться на Луганщині понад 10 років. Його мета підтримати обдаровану молодь з інвалідністю.

Організатори заходу: Управління молоді та спорту Луганської ОДА; Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями; Національна Асамблея людей з інвалідністю України та Луганська обласна молодіжна ГО «АМІ-СХІД» за підтримки Союзу самаритян України (Київське відділення), Луганського обласного фонду соціального захисту інвалідів, Кремінської обласної спеціальної школи.

Схожі статті:

НовиниУ Сєвєродонецьку відбувся Фестиваль думок

НовиниУ Сєвєродонецьку підвели підсумки фестивалю "Світ без обмежень"

Новини“Фестиваль думок” відбувся у Сєвєродонецьку

ТВ 487 просмотрів