“Фестиваль думок” відбувся у Сєвєродонецьку

“Фестиваль думок” відбувся у Сєвєродонецьку

У Сєвєродонецьку вже вп'яте відбувся “Фестиваль думок”. Захід є аналогом фестивалів демократії, популярних в країнах Скандинавії та Балтії. Майданчик збирає громадських активістів, журналістів, від державних діячів, підприємців і зацікавлених людей для обміну думками з метою пошуку найбільш раціональних і ефективних способів зробити свою країну кращим місцем для кожного її жителя.  

У програмі фестивалю майстер-класи, лекції, дискусії та історії успіху. Цьогоріч дискусії частково проходили онлайн, в сквері біля площі Перемоги, та була і виїзна локація на Привільнянському плацдармі.
В заході взяли участь як сєвєродончани, так і жителі з різних міст та сел Луганщини.
Фестиваль думок організований в рамках співпраці з розвитку MTÜ Mondo і українського партнера "Восток-СОС", що фінансується Міністерством закордонних справ Естонії та програмою США US Development Cooperation Partnership.

Детальніше у відео медійної групи “Медіапростір Україна” 

 

#UNPPP #NGO_MEDIA
Матеріал підготовлено в межах проєкту «НГО та медіа: новий формат співпраці» реалізується ГО «Медіапростір Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Схожі статті:

НовиниУ Сєвєродонецьку відбувся Фестиваль думок

НовиниЛуганський обласний фестиваль «Восток – Схід – West – 2020»

НовиниУ Сєвєродонецьку підвели підсумки фестивалю "Світ без обмежень"