Новини

Новини організації "Медіапростір Україна"/ News of the organization "Media Space Ukraine"

Стипендія від DW Akademie на магістерську програму в Бонні

Прийом заявок — до 31 березня 2018 року. Академія DW приймає заявки на програму International Media Studies у Бонні, Німеччина. Студенти, які успішно закінчать чотири семестр навчання, отримають ступінь магістра.
30 березня 2018 в 10:18 ТВ 0 508 україна, освіта, навчання
Проблеми і перспективи роботи громадського транспорту розглядали в Сєвєродонецьку

Проблеми і перспективи роботи громадського транспорту розглядали в Сєвєродонецьку

У Сєвєродонецьку журналісти обговорили проблеми та перспективи роботи громадського транспорту. Спікер - Андрій Ширшиков, завідувач сектора транспорту та зв'язку Департаменту економічного розвитку Сєвєродонецької міськради.
29 березня 2018 в 11:04 ТВ 0 578

Увага! Стартував ІІ обласний журналістський конкурс ім. Петра Шевченка-Біливоди

13 березня, у день пам`яті нашого земляка Петра Шевченка-Біливоди, розпочався прийом робіт на щорічний обласний творчий журналістський конкурс, який носить його ім`я (далі – Конкурс).
22 березня 2018 в 18:56 ТВ 0 392
У Сєвєродонецьку обговорювали перспективи виконання державної програми відновлення миру

У Сєвєродонецьку обговорювали перспективи виконання державної програми відновлення миру

У Сєвєродонецьку відбулося обговорення перспектив виконання «Державної цільової програми відновлення і побудови миру в східних областях України». В рамках програми, прийнятої Міністерством тимчасово окупованих територій, і затвердженої Кабміном 13 грудня 2017 року, передбачений комплекс заходів, спрямований на відновлення об'єктів інфраструктури, реконструкцію житла, ремонт автодоріг і...
22 березня 2018 в 10:51 ТВ 0 475

Тренінг-семінар "Роль ЗМІ у розповсюдженні життєво важливої гуманітарної та аналітичної інформації"

Громадська організація "Донецький інститут інформації" спільно з кафедрою соціальних комунікацій Маріупольского державного университету запрошує журналістів, які працюють з темами, пов'язаними з конфліктом на сході України та його наслідками, на тренінг-семінар "Роль ЗМІ у розповсюдженні життєво важливої гуманітарної та аналітичної інформації: конкретні поради...

Конкурс коміксів zero waste

Друзі, хто хоче стати відомим автором коміксів, які будуть надруковані видавництвом "Ранок" на закладинках та плакатах? А також отримати подарунки від Лавка Здравия: натуральная продукция для здоровья и красоты та авторські роботи від майстрині петриківського розпису Olesya Vakulenko ? 
5 березня 2018 в 18:55 ТВ 0 520

«Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти» — реєстрацію розпочато!

Академія української преси рада повідомити про старт нового проекту «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти». Проект здійснюється за підтримки Black Sea Trust for Regional Cooperation, A Project of the German Marshall Fund of the U.S. Якщо ви бажаєте дізнатися, як журналіст впливає на перебіг та розвиток конфліктів, яку термінологію варто...
5 березня 2018 в 10:18 ТВ 0 520 україна, освіта, навчання

Антикорупційна школа

Антикорупційна школа - об'єднує молоді таланти з усієї України й проводиться щороку з 2015 року. Цього року чотири партнери - Програма розвитку ООН в Україні,  #USAID_ВзаємоДія!, #USAID_Долучайся! та Міжнародний фонд Відродження - об'єднали зусилля з метою пошуку талановитих активних людей, які прагнуть й надалі працювати над змінами в країні.
26 лютого 2018 в 10:18 ТВ 0 596 україна, освіта, навчання