Гуманітарна допомога у червні та ліпні

Гуманітарна допомога у червні та ліпні

Протягом червня та липня волонтери Громадської організації “Медіапростір Україна” надавали гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям у місті Дніпро. Гуманітарну допомогу надано за підтримки Східноєвропейської гуманітарної місії.

Це продуктові та гігієнічні набори, постільна білизна, подушки та ковдри, ліки, корм для тварин.

28 липня було надано допомогу 19 сім'ям вимушених переселенців із Луганської, Донецької, Запорізької областей. Це 46 людей, з них 4 осіб з інвалідністю, 1 людина із загостренням хронічного захворювання, 13 дітей, 11 пенсіонерів похилого віку,

З 4 по 6 липня волонтери видавали продуктові набори та корм для домашніх тварин. 4 липня допомогу отримали 32 сім'ї вимушених переселенців, що зараз перебувають у місті Дніпро. Це 67 людей, із яких 19 пенсіонерів, 14 дітей. Сім'ї утримують 19 собак та 16 кішок. Тож для собак та кішок видано сухий корм.

5-6 липня продуктові набори отримали 42 сім'ї. Це 109 людей, серед яких 39 людей старше 65 років, 12 людей з інвалідністю, 2 дитини з інвалідністю, 3 багатодітні родини.
12 липня волонтери ГО “Медіапростір Україна” надали допомогу у селищі Кам'янка Дніпропетровської області. Сім'ям з Краматорська вкрай потрібна була допомога. Волонтери привезли продуктові та гігієнічні набори. Також було надано подушки та постільну білизну. Усього допомогу отримали 8 сімей, це 26 осіб, з них 4 людей похилого віку, 12 дітей.

Також волонтери допомогли людям, що мешкають у притулках для переселенців. Поперше, відвезли допомогу до притулку, що знаходиться у Дніпрі. Українське товариство сліпих (УТОС) прихистило близько ста переселенців з «гарячих» точок. Допомогу отримали 12 осіб. Це постільна білизна та подушки.

Також волонтери надали допомогу переселенцям з Запоріжчини. Це продуктові набори та ковдри.

Усього протягом акції допомогу отримали 272 особи. Серед них 2 дітей з інвалідністю, 16 осіб з інвалідністю, 1 людина із загостренням хронічного захворювання, 39 дітей, 62 пенсіонери похилого віку, 3 багатодітні родини.

Схожі статті:

НовиниТермінова допомога - Україна

Про організаціюDONATE

НовиниАкція "Термінова допомога"

ТВ 522 просмотру