Літературний конкурс “Пишіть вдома”

Літературний конкурс “Пишіть вдома”

«Пишіть вдома» – літературний конкурс для ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей, волонтерів та молоді.

На конкурс вже надіслано кілька десятків робіт. Долучайтеся! Ви є джерелом невигаданих історій про те, як взаємна підтримка та згуртованість рятували життя. Ваші історії мають історичну та виховну цінність, ніхто крім вас їх не знає та не напише, але через те, що у Вас немає літературного досвіду ці історії досі залишалися невідомими широкій аудиторії.

Якщо ви не впевнені у власних силах, ПРОЙДІТЬ навчальний курс зі сторітеллінгу (безкоштовний), він навчить Вас писати про те, про що давно хотіли розповісти.

Навчання проводитиме команда тренерів під керівництвом журналістки Вікторії Талашкевич, координаторки громадської організації «Прес-клуб реформ» із міста Кропивницький. Вікторія понад 15 років займається просуванням важливих соціальних тем у медіа, спочатку – на телебаченні та у друкованій пресі, пізніше - через вебсайти та соціальні мережі. Співзасновниця Бізнес-школи «WAKE UP», Вікторія модерує 12 фейсбук-сторінок та 5 Інстаграм-профілів громадських ініціатив та бізнес-спільнот. Захоплення – використання відео та чат-ботів у роботі третього сектору, візуалізація та сторітеллінг.

Використайте карантин на благо собі та суспільству!

Проєкт реалізується в межах Програми ООН із відновлення і розбудови миру за фінансової підтримки уряду Нідерландів.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Схожі статті:

НовиниВідбулась презентація брошури «У разі надзвичайної ситуації або війни»

НовиниВідбулися громадські обговорення Плану заходів Національної стратегії безбар’єрності

НовиниМрії про Україну

ТВ 814 просмотрів