Новини

Новини організації "Медіапростір Україна"/ News of the organization "Media Space Ukraine"

Вітаємо з ювілеєм газети «Новини Сватівщини»!

Щиро вітаємо вас із 85-ю річницею від дня заснування районної газети — популярного видання про чарівний куточок на Луганщині, про його самобутню історію та сьогодення, життя простих трударів і славетних земляків. 
6 вересня 2016 в 18:49 ТВ 0 692

Конкурс на лучшую публикацию, посвященную вопросам охраны здоровья в Луганской области

В рамках подготовки региональных публичных слушаний «Бюджет охраны здоровья Луганской области» благотворительная лига «Социум» совместно с «Українським лікарським товариством Луганщини» объявляет конкурс на лучшую публикацию, посвященную вопросам охраны здоровья в Луганской области. 
1 вересня 2016 в 18:47 ТВ 0 612

Тренінг із сучасної STREET-фотографії

Громадська організація «Агенція освітніх ініціатив» разом із громадською організацією «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону» та благодійною організацією «Фонд громад Луганщини «ХОРС» запрошують активних і креативних взяти участь у тренінгу із сучасної STREET-фотографії під девізом STREET-фотографія як відображення мирного життя людей зони...
Приймаємо заявки на воркшоп «Медії та трансформація конфліктів на пострадянському просторі»

Приймаємо заявки на воркшоп «Медії та трансформація конфліктів на пострадянському просторі»

УКУ приймає заявки на участь у міжнародній програмі, присвяченій трансформації конфліктів на пострадянському просторі. Організаторами проекту є Центр соціальних досліджень (Берлін), Центр трансформації конфліктів Imagine (Південний Кавказ) та Школа журналістики Українського католицького університету.
8 серпня 2016 в 10:06 ТВ 0 684 навчання, львів, журналісти

Конкурс для журналистов печатных, интернет СМИ, телерадиокомпаний Луганской области, освещающие темы о местных бюджета

Внимание, конкурс! Принимаются материалы на конкурс для журналистов печатных, интернет СМИ, телерадиокомпаний Луганской области, освещающие темы о местных бюджетах.
6 липня 2016 в 18:46 ТВ 0 691
Сторінки: Перша Попередня 22 23 24 25