Журналісти та громадськість обговорювали особливості планування роботи

Журналісти та громадськість обговорювали особливості планування роботи

25 червня відбувся третій воркшоп серії «Віртуальна редакція». В заході взяли участь журналісти та громадські активісти Луганщини.

На початку зустрічі обговорили особливості планування, чи розробляють редакції та організації стратегічний план, чи складається річний план роботи, які інструменти використовують. Розглянули платформи, якими користуються для планування.

В ході обговорення розглянули можливості використання Google-календаря.

«Якщо ви раніше не користувалися будь-якими з програмних продуктів, обговорюваних на цих воркшопах, то відразу почати це робити, без додаткової підготовки, у вас не вийде. Але ці зустрічі на подібне і не розраховані. Тут ми ділимося своїм досвідом, дізнаємося про щось нове, на що варто звернути увагу. Для мене корисно дізнаватися, якими інструментами користуються колеги», – Анастасія, редакторка новин.

«Я вже давно користуюсь Google-календарем, тому було цікаво дізнатись, як цей зручний інструмент використовують колеги. Конференція виявилась цікавою та корисною», – зазначив журналіст Сергій Горєлов.

В рамках воркшопів заплановано обговорити роботу з соціальними мережами, більше детально зупинитися та таких платформах як Facebook, Instagram, Telegram, обговорити роботу з QR-кодами.

Серія воркшопів «Віртуальна редакція» продовжиться до 16 липня. Долучитися до роботи можна, зареєструвавшись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNx1Wvx0fsx4Og2RgLYsN6WJl2w7pTwybRrKgR4gydW390sA/viewform?fbclid=IwAR2ERYjPK7f_DH6Mclmb7bakh-vV4m3BwJGIZxueTXSlpLnXWwSSpHoMKF0

Захід організовано в межах проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією «Медіапростір Україна» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку