В Сєвєродонецьку пройшов міжнародний фестиваль музики

В Сєвєродонецьку пройшов міжнародний фестиваль музики

В Сєвєродонецьку пройшов фестиваль «Музику чути крізь стіни» в рамках однойменного міжнародного культурного проекту.
 

В Сєвєродонецьку пройшов фестиваль «Музику чути крізь стіни» в рамках однойменного міжнародного культурного проекту. Міжнародний проект об’єднав не тільки сєвєродончан та жителів Луганщини , а також понад 500 учасників з різних куточків України та з-за кордону. Головна мета заходу - подолати ментальні кордони між людьми.

Фестиваль «Музику чути крізь стіни» відбувся за підтримки Програми розвитку ООН та був насичений різними заходами.

У цей день уздовж алеї бульвару Дружби народів та на площі Миру на сєвєродончан та гостей міста чекали близько 20 локацій, які включали виступи музикантів, виставки, ігри-змагання, вікторини, фото та арт-майстерні, локації для дітей. На фестивалі були представлені зразки брендингової продукції «Луганщина.МОЯ», що була розроблена за підтримки Програми відновлення та розбудови миру ПРООН. Гості фестивалю могли взяти участь у квесті, розмалювати власноруч коржик, виготовити сувенір та оцінити продукцію місцевих майстрів та виробників.

Від ПРООН місту подарено залізну фігуру “Мир та краса збереже світ”, яку планується встановити в міському парку. В рамках фестивалю учасники громадського проекту “Голос Жінки Має Силу”, що працюють в рамках Програми по відновленню миру і діалогу для внутрішньо переміщених осіб, сформували за рахунок ПРООН кошики для висадки рослин та посадили їх у сквері Гоголя.

Ввечері шанувальники високого мистецтва насолоджувалися оперою «Дон Жуан» на великому екрані.

 

ТВ 434 просмотру