Відбулася презентація дискусійної платформи «Медіапростір-онлайн»

Відбулася презентація дискусійної платформи «Медіапростір-онлайн»

Відбулася презентація проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM».

«На сьогодні перед ЗМІ Луганщини стоїть багато викликів. Це відсутність рекламного ринку, проблема розповсюдження видань та організаційні зміни в період карантину. Отже, в рамках проєкту передбачено три конференції для вивчення проблем та потреб журналістів і декілька тематичних воркшопів що допоможуть налагодити роботу редакції», – зазначила під час презентації координаторка проєкту Тетяна Вергун.

«Філософія і тематика, яка закладена в основу цього проєкту, дуже актуальна, бо зараз ми всі в такій сучасності, що маємо бути онлайн. Виклики сьогодення змушують нас переналаштовуватися на сучасні підходи», – зазначила радниця ПРООН Ганна Борова.

На презентації також були присутні представники органів держаної влади. «Безумовно, ситуація не найкраща, але не безнадійна, тому що карантин послаблено, медійний майданчик створено, починаємо новий відлік», – звернулася до присутніх директорка Департаменту масових комунікацій ЛОДА Альбіна Кушелева.

Взяти участь у наступних етапах проєкту бажаючі можуть після реєстрації за посиланням:

Реєстрація на онлайн-конференцію «Медійний простір Луганщини: стан, проблеми, перспективи»

Реєстрація на серію воркшопів «Віртуальна редакція»

Захід організовано в рамках проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією «Медіапростір Україна» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Фото з сайту Громадськість Луганщини і Донеччини

Схожі статті:

НовиниВ Сєвєродонецьку обговорили проблеми зелених зон

НовиниДецентралізація на Луганщині

НовиниДитячі майданчики в Сєвєродонецьку